Proizvajalci

Oglaševanje

VRAČILO BLAGA

 

V primeru, da ste prejeli izdelek, ki vam ne odgovarja, ga bomo zamenjali z drugim ali vam povrnili celotno kupnino. Izdelek mora biti vrnjen nepoškodovan in v originalni nepoškodovani embalaži. Z originalnim računom ga vrnete v roku 15 dni od prevzema oz. obvestila o odstopu od naročila, ki ga posredujete na e-maill naslov delavan.si@gmail.com. Kupnino za vrnjene izdelke vam bomo nakazali na Vaš transakcijski račun v roku 15 delovnih dni po dospelem blagu. Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od nakupa, je neposreden strošek vračila blaga. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. 

Reklamacija

Kupec lahko blago reklamira, če blago nima lastnosti, ki jih je prodajalec izrecno posredoval, če je prodajalec poslal napačne izdelke, v napačni količini ali kako drugače odstopajo od kupčevega naročila.  

Vračilo poškodovanih pošiljk

V primeru, da je paket fizično poškodovan v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri Pošti Slovenije. To storite tako, da paket prinesete na najbližjo pošto v enakem stanju, kot ste ga prejeli (brez da bi karkoli dodali ali odstranili) ter izpolnite reklamacijski zapisnik. Skupaj s Pošto Slovenije bomo poskrbeli, da bo reklamacije rešena v najkrajšem možnem času. Velja za pakete poslane po Pošti Slovenije.


Domov.Domov.

Košarica  

(prazno)

Novi izdelki

Trenutno ni novih izdelkov

Izdelki v Akciji

Trenutno ni večjih ugodnosti